Zaščitna prevleka

Zaščitna prevleka

99,00

Kategorija:

Opis

Zaščitna prevleka “Topliner” je dobavljiva v vseh standardnih dimenzijah vodnih postelj. Sestava materiala je večplastna. Zgornja stran “naležna površina” je sestavljena iz 80% bombaža in 20% poliestra gostote 200 g/m2. Spodnji zaščitni del je 100% poliuretan in stranski del prevleke 100% bombaž. Prevleka se položi direktno na vodna jedra, čez penast okvir postelje in se z elastičnim delom stanice prevleke, zatlači med podstavek in penasti okvir postelje. Spodnja površina prevleke obdelana s poliuretanom, je vodo nepropustna in preprečuje prašnim delcem, znoju, delčkom kože, solem in ostalim nečistočam, prosti prehod do vodnih jeder. Sočasno je difuzijsko odprta in zagotavlja dobro zračnost postelje.

Zaščitna prevleka je pralna, priporočljivo do 60 stopinj in primerna za sušenje v sušilnih strojih na programu za občutljive tkanine.

 

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Za najboljšo uporabniško izkušnjo stran uporablja piškotke. S tem se strinjate v primeru, da kliknete "sprejmi" in kadar imate dovoljene piškotke v brskalniku.

Zapri