Čiščenje

Čiščenje vodnega jedra s čistilom – Vinylclean 250 ml

Najprej odstranite vrhnjo prevleko. Z vlažno krpo prebrišite vodno jedro, da odstranite delce odmrle kože in soli iz vašega telesa. Sredstvo za čiščenje vodnega jedra pršite po celotni površini vodnih jeder in vseh vinilnih delov postelje , počakajte par minut sredstvo delovati in nato ostanek čistila pobrišite s suho krpo.

 Easylife – čistilni robčki za vzdrževanje vinila 

Način uporabe:

V zavitku se nahaja 15 vlažnih robčkov. Robčki so namočeni v tekočino, ki vinil čisti in neguje. Količina zadostuje za vzdrževanje dvojne vodne postelje v enem letu, če jo čistimo vsake tri mesece. Vrečka je opremljena z zapiralom, ki preprečuje izhlapevanje. Da preprečimo hitro osušitev na toplem jedru priporočamo, da rabljen robček zavijete v novega. Ker je vzdrževanje čistoče vinila neprijetno opravilo (ki se ga lahko rešite z zaščitno prevleko jeder), pomenijo čistilni robčki dober pripomoček za lajšanje tega dela.
Dodatna prednost robčkov je, da v vmesni prostor ne vnesete preveč tekočine, kar se s čistilom v plastenki lahko dogodi.

 

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Za najboljšo uporabniško izkušnjo stran uporablja piškotke. S tem se strinjate v primeru, da kliknete "sprejmi" in kadar imate dovoljene piškotke v brskalniku.

Zapri