Podstavek

Podstavek

Podstavek vodne postelje določa višino ležišča. Idealna višina ležišča je 2 cm višje, kot znaša višina vašega kolena. Druga stvar je izbira tipa podstavka. Če imate potrebo po prostoru, razmislite o podstavku s predali. Smer odpiranja predalov si lahko izberete po vaših željah in potrebah. Če imate radi klasičen izgled, si omislite kovinski podstavek, kjer je prostor pod posteljo dostopen. Ker so kovinski podstavki plastificirani, so trajni in odporni na udarce. Mogoče v otroški sobi primanjkuje prostora; kovinski podstavek za vodno posteljo se lahko izvede tudi kot pograd. Vgradenj v obstoječe okvirje postelj načeloma ne priporočamo, ker s tem izgubimo kar nekaj prednosti vodne postelje. Postelja nima več mehkih robov, namestitev rjuhe in zapiranje zadrg se oteži, nog ne morete več stegniti preko spodnjega roba… Glede na dolgo življensko dobo priporočamo izvedbo z ABS obrobami, takoimenovano hotelsko izvedbo, ki so posebno odporne ne udarce. Z doplačilom si lahko izberete podstavek v poljubni barvi.

Vgradnja v obstoječ okvir

Vodno posteljo je mogoče vgraditi v vsak klasičen okvir (podstavek). Izvesti je seveda potrebno popolnoma samostojen podstavek in zato vgradnja vodne postelje v vaš okvir cene ne spremeni. Vendar vgradenj kljub boljši estetiki ne priporočamo; ima namreč kar nekaj slabih lastnosti. Najprej se zmanjša prijaznost do uporabnika; klasični okvirji imajo trde robove, ki vas lahko poškodujejo. Naslednjo težavo predstavlja postiljanje, medtem, ki pri podstavku za vodno posteljo rjuho le potegnete čez rob, jo je potrebno pri vgradni tlačiti v ozko odprtino med okvirjem in penastimi stranicami vodne postelje. Klasične vzmetnice namreč lahko dvignete, penaste stranice vodne postelje pa ne. Enako je pri vzdrževanju. Sami se morate odločiti, ali vam več pomeni estetika ali udobje in lažje vzdrževanje.

Barva standardnega podstavka je bela.

Če se odločite za podstavek s predali si barvo izberete brezplačno.

Podstavek z dvema predaloma spredaj:

Podstavek z dvema predaloma na eni strani

Podstavek s štirimi predali:

Možna je tudi izdelava podstavka po vaših željah.
Prav tako vam posteljo lahko vgradimo v vsak obstoječ okvir.
Z doplačilom vam izdelamo tudi višji (do 37 cm) ali nižji postavek v izbrani barvi (cenik)
in obliki po vaših željah.

Kovinski podstavek :

Stoji na 9 okroglih nogicah in je v celoti vroče plastificiran in s tem odporen na udarce.

Po želji izdelamo tudi posebne izvedbe podstavkov, recimo povišan podstavek za enojno vodno posteljo v višini 140 cm kot pograd:

 

Podstavki in vzglavja

Z doplačilom si lahko izberete izvedbo z ABS obrobami in poljubno barvo .

Barva standardnega podstavka je bela.

Če se odločite za podstavek s predali si barvo izberete brezplačno.

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Za najboljšo uporabniško izkušnjo stran uporablja piškotke. S tem se strinjate v primeru, da kliknete "sprejmi" in kadar imate dovoljene piškotke v brskalniku.

Zapri