Vzglavje

Vzglavja

Obliko vzglavja vam izvedemo po vaših željah. Vse izvedbe so možne v varianti oplemenitene plošče, oblazinjenja z blagom, usnjem ali umetnim usnjem. Možne so tudi izvedbe s kombinacijami, kot je vzglavje Nina. Nekatere od izvedb so:

-oplemenitena plošča Kaindl

Vzglavje Neža 

Vzglavje Neža 2

Pri več letvicah je pritrditev izvedena s plastificiranimi kovinskimi nosilci.

Vzglavje Ursa

Plošča je samostoječa do poda, fiksirana z zatiči, da se ob pleskanju sobe lahko odstrani.

• oblazinjenje z blagom-microfibra:

Vzglavje karat

• oblazinjenje z umetnim usnjem (lahko v kombinaciji različnih barv) :

Vzglavje Nevada

• oblazinjeno vzglavje s kovinsko cevjo zgoraj:

vzglavje Ališa

Vzglavje Ališa 2

• oplemenitena plošča Kaindl s tapeciranima vstavkoma na ježkih:

Vzglavje Nina

Vzglavje Eva 

Vzglavje Ice Age (otroška)

 

Standardna ponudba ne zajema vzglavja ter nočnih omaric.

Po dogovoru izdelamo tudi vzglavno stranico po vaši predlogi v izbrani barvi in obliki iz oplemenitene iverne plošče ali oblazinjeno z blagom ali usnjem. Prisluhnili bomo vašim željam

Izvajamo tudi vgradnje v posteljne okvirje klasičnih ležišč drugih proizvajalcev :

V standardni ponudbi je zajeta posteljna prevleka Medicott Silver® gostota tkanja nad 1200 gr/m2, ki predstavlja vrhunsko ponudbo med prevlekami vodnih postelj. Debelina polnila nudi neprekosljivo udobje in komfort. S posebnim postopkom predelave se iz bombaža odstranijo naravne snovi, kot so voski in pektini, kar preprečije nastanek plesni in s tem alergij. Zato je posebno primerne za alergike in astmatike.

 

Za zaščito ter podaljšanje življenske dobe zgornje prevleke vam priporočamo nakup zaščitne vatirane zunanje prevleke iz pralnega bombaža, ki odlično služi tudi kot nadomestna prevleka v času pranja originalne prevleke. Pralna je do 60°C. Dobavljiva je v velikostih 120×200,140×200, 153×213, 160×200, 160×220,180×200, 180×210, 180×220, 183×213,200×200, 200×210 ter 200×220 cm. Polnjena je z antialergijskim polnilom teže 500 g/m2 .

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Za najboljšo uporabniško izkušnjo stran uporablja piškotke. S tem se strinjate v primeru, da kliknete "sprejmi" in kadar imate dovoljene piškotke v brskalniku.

Zapri