Prednosti vodnih postelj DanAja

Kako dolgo že razmišljate o nakupu vodne postelje?

Voda je tisti element, s katerim smo povezani že pred rojstvom. Nič ni bolj naravnega kot lebdenje v topli vodi. Ta užitek si lahko privoščite tudi vi, vsako noč v vaši spalnici, kajti vodne postelje so vedno ogrete na temperaturo, ki vam ustreza. Poleti vas bo postelja hladila, pozimi pa grela. Rešene bodo težave s spanjem, bolečinami v hrbtenici, neprestanim obračanjem in alergijami zaradi pršic. V vodni postelji DanAja se boste pošteno spočili. Vas skrbi, da tak užitek ni za vaš žep? Sedaj je… Zagotavljamo vam najugodnejšo ceno med primerljivo ponudbo v Sloveniji. Omogočimo vam tudi nakup na obroke (50 % ob dostavi + 5 mesečnih obrokov) brez stroškov in obresti. Želite posteljo podariti kot poročno darilo, za Abrahama in podobno? Podarite darilni bon! Pokličite nas in oblikovali ga bomo individualno, lahko tudi z vašimi fotografijami.

 

Kaj Vam nudi vodna postelja DanAja?

Vodne postelje so najboljši do zdaj znani sistem za sprostitev in popolno podporo telesa. So udobne, higienske in trajne. Odkrijte najboljši način spanja, noč za nočjo, leto za letom v vaši spalnici! Vodne postelje DanAja imajo najširšo ponudbo vodnih postelj v Sloveniji; idealno ležišče za vse starosti in potrebe; od vodnih blazin za dojenčke do oktagonalnih postelj dimenzij 240 cm… Tretjino življenja prespimo. Zakaj si ne bi v tem času privoščili maksimalnega udobja? Do sedaj je bila glavna ovira cena. Prilagodili smo se vašim željam in sestavili idealno vodno posteljo; vgradili smo najnovejšo tehnologijo vrhunske kvalitete in ceno znižali na najmanjšo možno mero. Združili smo kvalitetne komponente s primerno ceno in dobili sanjsko vodno posteljo DanAja. Marsikdo je že slišal od prijateljev, znancev ali prebral v kakšni reviji o tem, kakšno udobje in počitek nudi vodna postelja. Ker v vodni postelji na telo ne delujejo točkaste obremenitve in se cirkulacija krvi po telesu ne ustavlja, se v njej praktično ne obračamo. Večino časa v vodni postelji prespimo v tako imenovani alfa fazi spanja, med katero telo tvori rastni hormon, ki skrbi za regeneracijo telesa. Zato potrebujemo manj spanja (v povprečju uro do uro in pol manj), vstanemo bolj spočiti in brez bolečin, ki jih povzročajo klasične postelje, poleg tega je znanstveno dokazano, da se ljudje, ki uporabljajo vodne postelje, počasneje starajo. Tudi to je posledica nastajanja rastnega hormona.

Prednosti vodnih postelj DanAja

– so modularno zgrajene kar pomeni, da so sestavni deli postelje zamenljivi. Ob poškodbi denimo ene polovice prevleke se lahko zamenja le ta. Če se čez čas posede ena od stranic, se brez izčrpavanja vode zamenja le ena. Tako občutno prihranite pri stroških vzdrževanja. 

– sestavljene so iz vrhunskih standardiziranih komponent ameriškega in nemškega porekla. Rezervni deli zato nikoli niso problem.

 – v vseh detajlih se prilagodimo vašim željam. Besede nemogoče pri nas ne boste slišali.

 – višina vodnih jeder je 21 cm brez kakšnihkoli podlog, ki bi navidezno povečevale debelino jeder. Zares se prilagodijo vsakemu delu vašega telesa v vsakem položaju. 

– uporabljamo najboljši grelni sistem, ki vas nikoli ne bo pustil hladne… 

– ker poznamo kakovost naših postelj, vam nudimo 100 dni garancije na zadovoljstvo. 

– idealno tudi za nosećnice 

– TASSO BABY postelja za dojenčke 

– vodne blazinice za hišne ljubljenčke.

 

Splošna garancija

5 let na spoje vodnega jedra

2 leti na grelni sistem

6 mesecev na ostale komponente

(Garancija velja ob upoštevanju navodil iz garancijskega lista.)

Spletna stran za delovanje uporablja piškotke. Več informacij

Za najboljšo uporabniško izkušnjo stran uporablja piškotke. S tem se strinjate v primeru, da kliknete "sprejmi" in kadar imate dovoljene piškotke v brskalniku.

Zapri