Nudimo vam kvalitetne rjuhe specifične teže 210 gr/m2 nemškega izdelovalca. Material:

• 95 % super česani bombaž in 5 % elastana         

Regenerator za vzdrževanje jedra zadostuje za eno leto. Ima več funkciji. Preprečuje nastajanje alg in bakterij v vodnem jedru, preprečuje nastajanje plinov ter ohranja elastičnost vinila, zato vode ni potrebno menjavati. Vsakih 6 mesecev je potrebno le dodajanje novega regeneratorja in to je vse.

Za vsakoletno dobavo skrbimo mi, če se ob nakupu tako odločite. Dobavo sredstev za vzdrževanje lahko naročijo tudi kupci vodnih postelj drugih znamk. Na vaš naslov boste dobili komplet sredstev, ki zadostuje za enoletno vzdrževanje.

Skrbi za nego zunanjosti vodnega jedra in zaščitnega bazena. Plastenka z 250 ml sredstva zadostuje za eno leto. Vsake tri mesece uporabite četrtino sredstva, ki ga popršite po vodnem jedru in zaščitnem bazenu, in vaše jedro vam bo hvaležnost pokazalo s trajnostjo. Sredstvo je odlično tudi za nego drugih vrst plastik, tako lahko sredstvo uporabljate tudi za nego vinilnih oblog v avtomobilu itd.

S pravilnim vzdrževanjem je jedro vedno prožno. Redna uporaba sredstva je predpogoj za uveljavitev pravic iz garancije!

V nekaterih primerih prihaja zaradi vsebnosti bakterij, soli, pesticidov in ostalih kemičnih snovi v vodi do prekomernega izločanja plinov. Da ta proces zaustavite, vam je na voljo sredstvo za odstranjevanje plinov – proregenerator.

Izbira barve

Podstavki in vzglavja

 

Z doplačilom si lahko izberete izvedbo z ABS obrobami in poljubno barvo .

 

Barva standardnega podstavka je bela.

Če se odločite za podstavek s predali si barvo izberete brezplačno.

Podstavek z dvema predaloma spredaj:

 

Podstavek z dvema predaloma na eni strani

Podstavek s štirimi predali:

Možna je tudi izdelava podstavka po vaših željah.
Prav tako vam posteljo lahko vgradimo v vsak obstoječ okvir.
Z doplačilom vam izdelamo tudi višji (do 37 cm) ali nižji postavek v izbrani barvi (cenik)
in obliki po vaših željah.

Kovinski podstavek :

Stoji na 9 okroglih nogicah in je v celoti vroče plastificiran in s tem odporen na udarce.

Po želji izdelamo tudi posebne izvedbe podstavkov, recimo povišan podstavek za enojno vodno posteljo v višini 140 cm kot pograd:
 

Obliko vzglavja vam izvedemo po vaših željah. Vse izvedbe so možne v varianti oplemenitene plošče, oblazinjenja z blagom, usnjem ali umetnim usnjem. Možne so tudi izvedbe s kombinacijami, kot je vzglavje Nina. Nekatere od izvedb so:

-oplemenitena plošča Kaindl

Vzglavje Neža 

Vzglavje Neža 2

Pri več letvicah je pritrditev izvedena s plastificiranimi kovinskimi nosilci.

Vzglavje Ursa

Plošča je samostoječa do poda, fiksirana z zatiči, da se ob pleskanju sobe lahko odstrani.

• oblazinjenje z blagom-microfibra:

Vzglavje karat

• oblazinjenje z umetnim usnjem (lahko v kombinaciji različnih barv) :

Vzglavje Nevada

• oblazinjeno vzglavje s kovinsko cevjo zgoraj:

vzglavje Ališa

Vzglavje Ališa 2

• oplemenitena plošča Kaindl s tapeciranima vstavkoma na ježkih:

Vzglavje Nina

Vzglavje Eva 

Vzglavje Ice Age (otroška)

 

Standardna ponudba ne zajema vzglavja ter nočnih omaric.

Po dogovoru izdelamo tudi vzglavno stranico po vaši predlogi v izbrani barvi in obliki iz oplemenitene iverne plošče ali oblazinjeno z blagom ali usnjem. Prisluhnili bomo vašim željam

Izvajamo tudi vgradnje v posteljne okvirje klasičnih ležišč drugih proizvajalcev :

Z doplačilom je možno dobiti prevleko Medicott s specifično težo 1260 gr/m2, ki predstavlja vrhunsko ponudbo med prevlekami vodnih postelj. Debelina polnila nudi neprekosljivo udobje in komfort. S posebnim postopkom predelave se iz bombaža odstranijo naravne snovi, kot so voski in pektini, kar preprečije nastanek plesni in s tem alergij. Zato je posebno primerne za alergike in astmatike.

Za zaščito ter podaljšanje življenske dobe zgornje prevleke vam priporočamo nakup zaščitne vatirane zunanje prevleke iz pralnega bombaža, ki odlično služi tudi kot nadomestna prevleka v času pranja originalne prevleke. Pralna je do 60°C. Dobavljiva je v velikostih 120×200,140×200, 153×213, 160×200, 160×220,180×200, 180×210, 180×220, 183×213,200×200, 200×210 ter 200×220 cm. Polnjena je z antialergijskim polnilom teže 500 g/m2 .

 

 

Cev za polnjenje 

Vsebuje 20 m cevi in vse potrebne priključke za priklop na armaturo s toplo vodo ter ventil vodnega jedra

Polnjenje traja okoli 120 minut. Ob montaži vam tudi svetujemo in vas naučimo vzdrževati vodno posteljo. Posteljo vam montirajo monterji, izšolani v Nemčiji. V celotni življenski dobi postelje boste upravičeni tudi do brezplačnih nasvetov po telefonu ali preko
.

 

Črpalka

 

Namenjena za izčrpavanje zračnih mehurčkov. Enostavno jo zavijete v ventil za polnjenje in izčrpate zrak. Med polnjenjem postelje zaide v jedro tudi nekaj zraka. Poleg tega je nekaj kisika vezanega tudi v vodi. Kljub temu ,da naši serviserji po montaži izčrpajo ves zrak, se ta čez čas spet pojavi v jedru. V nekaj mesecih se ta proces ustavi in od takrat naprej je vaša postelja brez šumov. Kupci vodnih postelj DanAja dobijo črpalko brezplačno

 

Zaščitna prevleka za jedra

Namenjena kot mehanska zaščita jeder. Toplo jo priporočamo vsem uporabnikom vodnih postelj, kajti z njo si zelo olajšate čiščenje vodne postelje. Namesti se jo neposredno na vodna jedra in s tem preprečimo dostop nečistoč in soli do jeder.Tako tudi podaljšamo življensko dobo vodnih jeder, kajti soli so agresivne.Lahko se uporabi tudi kot vrhnja prevleka v wellness centrih ali salonih za sprostitev.

Po določenem času (priporoča se vsaj na tri mesece) je potrebno vodno jedro očistiti prahu, soli in delcev kože.
To je nepotrebno in dolgočasno delo!
S to prevleko ste rešeni tega opravila. Delci nečistoč ostanejo na foliji , prihranite si čas, jedru pa podaljšate trajnost! Pri vsakem čiščenju prihranite vsaj 20 minut.

Je namenjena izjemno občutljivim osebam. Lahko se jo montira v vsako vodno posteljo z dvema jedroma. Mehansko preprečuje prenos valovanja iz enega jedra na drugega, kljub temu pa ne zmanjšuje udobja enakomerne podpore po celotni površini. Pokličite za dobavljivost!